16 Aralık 2010 Perşembe

SICAK YÜREKLERİN ÜŞÜYEN KULAKLARINI ISITMAK İÇİN; ALALIM ŞİŞLERİ ELİMİZE

Gönderen Sema DOGRU zaman: 04:18 0 yorum
Havalar iyice soğudu. Montumuz atkımız beremiz olmasa dışarı çıkamayız. Çoğu zaman alırız bunları ya da öreriz. Bazen annemiz veya babaannemiz örer bizler için.
Peki ya annemiz olmasaydı? Ören bi babaannemiz de olmasaydı? Alacak paramızda olmasaydı? Donalım mı soğuktan? veya Donsunlar mı?


Çocuk esirgeme kurumundakilere anne, abla, babaanne olalım.. Sevindirelim umut dolu gözleri, ısıtalım minik yüreklerini. Atkı-Bere kampanyasına katılalım. Yeni yıl hediyemiz bu olsun =)

Peki nasıl katılacağız?
Çok kolay. Tek yapmanız gereken 28 Aralık tarihine kadar bir atkı-bere (7-12 yaş için ) örerek adrese göndermek. Öyle süslü, püslü bir şey olmak zorunda değil. Dilediğiniz bir ipi kullanarak ve dilediğiniz bir model örerek katılabilirsiniz. Maksat çocuklarımıza yeni yıl hediyesi vermek, onları mutlu etmek.
Atkı-Bere etkinliği bu ama derseniz ki ben başka bir şey örmek istiyorum, bu da olur. Daha önce ördüğünüz bir şey olabilir. Atkı-bere en basiti olduğu için onlar istendi.

Örgülerin Ulaşması Hakkında;

Örgülerinizi içine ad soyad, varsa internet sitenizin adresi gibi bilgileri ekleyerek ptt kargo ile gönderebilirsiniz. İstanbul içi 2tl, İstanbul dışı 3tl ye gönderiliyor. Tek isteğimiz kargo bedelini kendiniz ödemeniz. Takdir edersiniz ki herkesin kargosunu karşılamamız imkansız...ptt kargo denilmesinin sebebi en uygun ücretli olduğu için. Dileyen istediği kargo şirketini kullanmakta özgür tabiki.


Gönderilen örgülerin hepsinin resimlerini çekerek, Facebook Örgü Evi sayfasında kime ait oldukları da yazılarak yayınlanacak ve 31 Aralıkta toplanan bütün ürünleri Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilecek.
Elimize geçen ilk örgülerle birlikte sayfamıza eklemeye başlayacağız hemen.

Lütfen bu kampanyaya duyarlı olalım. Elinizden örgü işi gelmiyor olabilir, ama etrafınızda örgü ören tanıdıklarınıza bu kampanyadan bahsedin ve onlarında katılmalarını sağlayarak siz de kampanyaya destek verin.

Haydi, küçük bir çocuğu sevindirmenin değeri paha biçilmez!
Etkinlik sahibi:
Serpil TURGUT
Nigar CEBECİ

Örgüleri göndereceğiniz adres:
Elektrobyte Bilgisayar
Libadiye caddesi 34/2 Üsküdar / İstanbul

Daha fazla bilgi için:


 

ADAM OLACAK BİRİCİKLER Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez