8 Kasım 2010 Pazartesi

'Hikaye zamanı mı geldi? Uykudan önce kitap mı okumak istiyorsun?

Gönderen Sema DOGRU zaman: 11:01
CAİLLOU İLK OYUNUM


  İşte size önerebileceğim çok güzel bir kitap. Belkide bir çoğunuz duymuşsunuzdur Caillou ve maceralarını. Onlardan biri olan 'Caillou İlk Oyunum'  +4 yaşa hitap eden basit ve anlaşılır bir dille yazılmıştır. Kapağı karton olan bu kitap kuşe kağıda basılmış ve 22 sayfadır. Hiç bir şiddet içermeyen kitap aynı zamanda bol resimli ve resimleri canlı renklerdedir. Böylelikle çocuğun ilgisini çekecek ve eğlendirecek bir kitaptır.
Yazarı Marie-France LANDRY'dir. Basımı; Haziran/2010 ve Yayın evi; Yumurcak'tır.

Kitap okumak çocukların dil gelişimini ve bilişsel gelişimini geliştireceği gibi aynı zamanda çocuklara kitap okuma alışkanlığı da kazandırmaktadır. Tabii çocuklara onların hoşuna gidebilecek kitaplar okumalısınız ki siizi dinleyip kitap okuma alışkanlığı kazansınlar. İçeriğinde Caillou ve arkadaşlarının bir tiyatro için hazırlandıkları bu keyifli hikayede; Siz öğretmenler çocuklara bu kitabı anadili etkinliğinde ve siz anneler uyumadan önce yada hikaye zamanlarınızda okuyabilirsiniz. Bu öyküden sonra hep beraber tiyatro oynayabilir ve tiyatro oynamaları konusunda teşvik edebilirsiniz. 
Benim çocuklara severek anlattığım ve onlarında merakla dinledikleri bu kitap, onları tiyatroya teşvik edip, onların kitaplara olan merakını arttırdı. Caillou serisi ve diğer bu özelliklerde ki kitapları tavsiye ediyorum  =)
Keyifli dakikalar sizlerle olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ADAM OLACAK BİRİCİKLER Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez